Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er jeg beskyttet mot graviditet selv med en liten blødning i brettet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på p-pillene Almina 28, der det er 3 uker med p-piller og 1 uke med sukkerpiller i mnd, da jeg får mensen den ene uka. Forrige måned hoppet jeg over sukkerpillene slik at jeg slapp mensen, og begynte rett på nytt brett. Hvis jeg glemmer en pille vanligvis, får jeg ikke mensen, men da jeg glemte å ta pillen i går, våknet jeg med mensen i dag, siden jeg ikke hadde det forrige mnd (gjetter det var derfor). Vil det si at det er trygt å ha sex? Altså at det er det samme som når jeg har mensen den ene uka i måneden til vanskelig? Fordi da er det trygt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer