Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en 49-åring, kan hun være gravid?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

hadde sex med en 49 åring, hvor stor er sjansen for at hun kan bli gravid, stresser veldig og klarer ikke å sove, angrer ikke men angrer samtidig

Besvart 16.03.2019 10:27
 

Svar
Hei

Skjønner godt at du spør om dette. Det er svært liten sannsynlighet for at hun kan være gravid i en alder av 49. Hvis dere hadde ubeskyttet sex, vil jeg  anbefale deg å ta en test i forhold til kjønnssykdommer på Helsestasjon for ungdom.

Kvinnen du hadde sex med er så voksen at hun nok har tenkt på dette med prevensjon, hvis hun hadde frivillig sex med en som er 18.

Dersom du trenger å snakke med noen iforhold til andre bekymringer rundt dette, synes jeg du skal ta kontakt med helsesykepleier eller fastlegen din. Det er vanskelig å sove hvis man er bekymret. Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex