Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har tatt angrepille, hva nå med p-pillene og blødning?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på p-piller (loette) og har hatt en litt løs mage en periode, men har tatt pillene som vanlig. Hadde ubeskyttet sex, og valgte å ta en angrepille da jeg var usikker på om jeg var godt nok beskyttet med bare p-pillen etter å ha hatt løs mage. Fikk beskjed om å vente i 5 dager før jeg tar en ny p-pille etter at jeg tar angrepillen. Har tatt angrepille én gang før hvor mensen ble veldig forsinket, men jeg var ikke gravid og gikk da heller ikke på p-piller. Spørsmålet mitt er nå om jeg kan fortsette på samme p-pille brett da jeg har 8 rosa piller igjen før den pillefrie uken starter? Og om jeg gjør det og mensen ikke kommer i den pillefrie uken, kan det da skyldes angrepillen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer