Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg glemte å ta en pille i uke 2 av brettet. Jeg hadde tatt 10 piller den dagen jeg glemte en pille. Den glemte pillen tok jeg 47 timer etter den forrige pillen jeg husket å ta. Jeg leser noen steder på nett av man da skal ta en pille til senere samme dag, men jeg tok ikke neste pille igjen før etter 24 timer. Altså jeg fortsatte som normalt på brettet. Er jeg ubeskyttet da? For å forklare nærmere: jeg tok en pille til ca samme tid i 10 dager. Tirsdag så tok jeg pillen klokka 8. Onsdag glemte jeg å ta pilla. Tok den glemte pilla klokka 7 torsdag. Tok neste pille etter det rundt 7 fredag, altså 24 timer etter. Og sånn fortsatte jeg. Jeg kommer altså da til å ta alle 21 pillene før jeg skal ha noen pausedager, men det gikk 47 timer mellom to piller midt i brettet. Er jeg fortsatt beskyttet? Og er det trygt å ta 4-5 pausedager når jeg er ferdig med brettet? Går på microgynom.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer