Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på p-piller og har gjort det i litt over 2 år. Går på Oralcon og har da 3 uker med piller og 1 uke uten(menstrasjonsuke). Hver pillefrie uke har jeg fått mensen mellom dag 3-4 vanligvis. Jeg har gått i flere dager nå etter forventet menstrasjon uten noe tegn til mensen. Har hatt litt mørkere utflod/mer brunaktig enn vanlig. Jeg er seksuelt aktiv da jeg har kjæreste og bruker da heller ikke kondom siden jeg går på ppiler. Jeg reagerer veldig naturligvis på det at menstrasjonen min ikke er som den pleier og lurer på om det kan skyldes at jeg er gravid. Føler selv jeg har vært relativt flink me å ta pillen, men det har variert når jeg har tatt den, men det har alltid vært innenfor 12 timers grensa og evt ved glemt pille så har jeg ikke vært seksuelt aktiv på en uke. Kosthold, trening og psyken har ikke forandret seg siste tiden så føler ikke det er reelt at det kan ha påvirket menstrasjonen min. Så jeg lurer egentlig bare på om jeg kan være gravid.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer