Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg starte på nytt brett etter 5 pillefrie dager selv om jeg blør?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! kan jeg starte på nytt brett med p-piller etter fem pillefrie dager, selv om jeg fortsatt blør ganske mye? Jeg pleier ikke få mensen før jeg har hatt pillefri i 2-3 dager (begynner kun å få veldig lite småblødninger den andre pillefrie dagen, så mer den 3 eller 4 dagen). Er det noe negativt med å ha færre pausedager enn 7? Det kan ikke øke sannsynligheten for blodpropp eller underlivskreft dersom jeg velger å starte på ett nytt brett etter fem pillefrie dager selv om jeg fortsatt blør en del? Har lest noen steder at det beste er å ha under 7 pillefrie dager, men står forskjellig overalt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer