Hopp til hovedinnholdet

blødninger etter å ha gått kontinuerlig på p-piller

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg bruker loette 28 og har hoppet over de hvite pillene 3 uker på rad nå å begynt på nytt brett. Jeg får blødninger nå som er akkurat slik som mensen, hva skal jeg gjøre?

Besvart 02.09.2019 12:29
 

Svar
Hei

så bra at du tok kontakt med oss I ung.no. 


Jeg forstår deg slik at du har hoppet over de hvite pillene for tredje gang, det vil si at du har gått på p-piller kontinuerlig I 9 uker.   Det er helt vanlig å få en blødning når du har gått på p-piller uten pause I en periode på over 28 dager.  Det du skal gjøre er å ta pause på 4 til 7 dager og deretter starte på nytt brett.

Amathea- Gravid og usikker?

Noen å snakke med?

I samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Praktiske tips om hormonell prevensjon

P-piller (colourbox.com)

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

Les mer

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Truser på ei snor (colourbox.com)

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

Les mer

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Trøtt jente i senga (colourbox.com)

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Så også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene som finnes. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om prevensjon