Hopp til hovedinnholdet

Kan det være jeg er gravid? Eller er det bivirkninger fra angre pillen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt sex flere ganger, med kondom og går ikke på p-piller eller annen prevensjon. Jeg og en gutt var nakne men hadde ikke ordentlig sex. men han hadde sin penis rundt ved min vagina mens han lå oppå meg. Det var kanskje bare i noen minutter. Etter det så tok jeg angrepille, og har tatt en graviditetstest som var negativ. Også fikk jeg mensen i november (den var faktisk færre dager en den pleier, men var fortsatt i 5 dager). Også to uker etter dette fikk jeg brunt utflod, og da trodde jeg at jeg skulle få mensen igjen, men det skjedde aldri. Jeg venter nå på min neste mens, men den er noen dager forsinket allerede. Jeg fikk brunt utflod for to dager siden. Kan det være jeg er gravid? Eller er det bivirkninger fra angre pillen?? Hilsen 17 åring!!!!

SVAR

Besvart 17.11.2017 15:23:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle