Hun brukte kondom, men kan hun allikevel ha blitt gravid? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hun brukte kondom, men kan hun allikevel ha blitt gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har hatt sex 3 ganger i vinterferien. Dette var første gangen til oss begge. Alt gikk fint og jeg var uten bekymringer. Men siden jeg er en person som overtenker alt, begynner jeg derfor å tenke nå..er livredd for å bli gravid. Vi brukte kondom som eneste prevensjonsmiddel. Vi sjekket utløpsdatoen på kondomen og sjekket at det var luft i pakningen. Etter alle 3 aktene har jeg blåst opp kondomet etterpå og det har ikke vært hull i noen av dem. Kondomet satt også på hele tiden og datt ikke av. Er det fortsatt mulighet for å bli gravid? Jeg er redd for å ha sex igjen siden jeg bare går å tenker og bekymrer meg etterpå. Den største grunnen til at jeg bekymrer meg er at jeg skulle egentlig fått mensen nå. Syklusen min er på alt fra 16-25 dager, og er nå på dag 23. Jeg har ikke stresset noe før de siste dagene, så tror ikke jeg har stresset så mye at det kan ha utsatt mensen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer