Hopp til hovedinnholdet

Jeg er jente 16 og har hatt sex meg ex kjæresten for rundt 3 uker siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente 16 og har hatt sex meg ex kjæresten for rundt 3 uker siden, når vi hadde sex brukte han kondom, men etter det så satt jeg meg oppå han for å gjøre han mere kåt, men da stakk han den inn litt også tok jeg den ut igjen og jeg er vekdig redd for å ha blitt gravid, men han kom ikke inni meg, og jeg går på p-piller men tisset mitt har blitt sikkelig gult så begynner å bli beskymmeret, men tørr ikke å ta en test for vet ikke hva jeg skal gjøre om jeg er gravid. Vist man finner ut av at man er gravid kan man ta en angrepille da så går det vekk eller må jeg ta abort da? Eller fungerer en angrepille hos helsesøster? Trenger svar fort som mulig:)

SVAR

Besvart 25.01.2020 19:10:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle