Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Hvordan finne riktig størrelse på kondomet?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hvordan vet man hvilken strørrelse man skal velge på kondomet?

Besvart 13.02.2017 19:57
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for et veldig bra spørsmål.

Penis kommer i veldig mange ulike lengder og tykkelser og det er derfor veldig smart å bruke litt tid på å finne ut hva som passer. Måten du finner ut av det på, er å prøve ut ulike kondomer. 

Du kan få gratis kondomer hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom i kommunen din. Du kan også få bestilt gratis kondomer rett hjem i postkassa di fra nettstedet gratiskondomer.no Kondomene kommer i nøytral konvolutt, slik at ingen kan gjette det er kondomer. Bestill litt forskjellige kondomer, så kan du både øve på å ta de på og kjenne etter hvilket som passer til din penis.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan får du tak i kondomer?

Det er smart å ha kondomer tilgjengelig. Hvordan får DU tak i kondomer?

Gå til vote

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kondomer
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kondomer


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre