Kondomene sprekker ofte! Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kondomene sprekker ofte!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et problem som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal løse. Kondomen har spriket 3 er 10 ganger jeg har oppdaget det med en gang men er redd for å komme fordi er redd kondomen har sprukket. Jeg har brukt fra gratis kondomer og fått av helsesøster men det hjelper ikke. Datostemplingen har ikke gått ut og jeg har de i romtemperatur. Når jeg tar den på er penis eregert og forhuden dratt tilbake. Jeg tar den forsiktig ut av pakken skjekke hvem vei den skal rulles og holder på tuppen for at det ikke skal komme en luft boble der og jeg holder neglene så langt unna som mulig. Og derfor skjønner jeg ikke hvorfor de sprekker håper jeg kunne ha fått litt hjelp og veiledning. PS hun har vært kansje våt også så jeg er helt rådvill Jeg lurer også på hvilke kondomer jeg burde bruke for at de skal ha god kvalitet. Lurer også på noe uten for tema. Svarer dere på spørsmål i helger også eller bare i uke dager. Takk for all hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer