Mellomblødninger ved bruk av p-piller, hva kan det komme av? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mellomblødninger ved bruk av p-piller, hva kan det komme av?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på samme type p-pille siden jeg var 16, men har nå fått mensen midt på pillebrettet. Synes dette er veldig merkelig ettersom det ikke har skjedd før. Har hatt mellomblødninger hvis jeg har hoppet over mensen, altså begynt rett på nytt brett. Dette ser likevel ikke ut som mellomblødninger ettersom det er mye blod og har vart i 2 døgn. Dagen det begynte tok jeg p-pillen min 12 timer for sent, jeg har gjort dette før (sjeldent vel og merke) og da har ikke dette skjedd. Jeg er seksuelt aktiv og har de siste 6 ukene hatt ubeskyttet samleie med forskjellige personer, men har brukt p-pillene korrekt og tatt de til samme tidspunkt (foruten nå). Er derfor veldig nysgjerrig på hva dette kan være. Håper på litt oppklaring i situasjonen, med vennlig hilsen jente 19 år:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer