Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil man helt sikkert få kviser av p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vil begynne på noe prevensjonsmiddel, men vet at bivirkningene av f.eks p-piller kan være kviser.. min største fiende er kviser. jeg har slitt med kviser før, og vil absolutt ikke komme i denne situasjonen igjen. er det 100% sikkert at man får kviser av alle typer prevensjonsmidler? jeg vil begynne å bruke prevensjon pga jeg er lei av mensen smerter, og når jeg først har mensen, varer det i 10 dager... jeg vil også begynne på prevensjon for å ha beskyttet sex uten kondom. er det slik at om man begynner på p-piller, slipper man mensen for alltid? eller kan man styre selv når man vil hoppe over den? mvh jente 15 år, håper veldig på svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer