Hopp til hovedinnholdet

Blir tilsidesatt av foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, så jeg føler jeg bare blir tilsidesatt av foreldrene mine. Lillesøsteren min får all oppmerksomheten, og hvis jeg prøver å si dem noe, svarer de som oftest bare; "nei, ikke nå". Når oppmerksomheten ikke er på søsteren min, blir jeg likevel ikke inkludert. Det har plaget meg veldig mye det siste halv året cirka, og det er lett å se på meg. Jeg har blitt spurt av lærere flere ganger om alt går bra. Jeg sier hele tiden ja, for jeg følere det bare blir dumt å si at jeg bare føler meg til bry hjemme. Jeg har litt vanskelig for å stole på folk, også voksne, så den ene læreren som jeg faktisk stoler på har sagt jeg bare kan komme og si ifra om det er noe som plager meg. Jeg har i flere år villet i fosterhjem, men da en jeg kjenner ble flyttet i fosterhjem ble jeg skeptisk. Jeg tror egentlig ikke det jeg nå har sagt vil gjøre så jeg blir sendt i fosterfamilie, men er tørr likevel ikke.

SVAR

Besvart 28.05.2017 21:39:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg søke om å få komme i fosterhjem?

Barnevernstjenesten i kommunen din skal sikre at barn og unge får nødvendig hjelp og omsorg. De kan hjelpe deg å vurdere om fosterhjem er en god løsning for deg og familien din.

 

Les mer
account_circle