Mamma og pappa ble skilt for 2 år siden og hun fikk ny kjæreste rett etterpå. Jeg hater ham. Jeg hater livet mitt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mamma og pappa ble skilt for 2 år siden og hun fikk ny kjæreste rett etterpå. Jeg hater ham. Jeg hater livet mitt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei mamma og pappa ble skilt for 2 år siden og hun fikk ny kjæreste rett etterpå. Jeg hater ham. Han drikker mye og drar på byen hele tiden. Han har blitt kastet ut 3 ganger å kommrt tilbake. De fleste gangene har politiet vært innvolvert. I januar kom han tilbake og jeg ble sint men sa ingenting til mamma. Senere sa jeg til han hva jeg mener om han og mamma og han ble sint. Mamma kastet han ut og sa det var siste gang og jeg trodde på henne. Jeg følte meg bedre etter at han dro. Idag skulle jeg innom hjemme hos mamma for å hente vottene og lua mi og så at han var der. Jeg tok vottene og lua og stakk. Jeg hater mamma og kjæresten. Etter andre gangen han ble kastet ut fant jeg ut at han har Bipolar Lidelse. Jeg hater livet mitt så mye at det går utover andre personer og ting. Jeg orker ikke mer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer