For tiden føler jeg at alt er bare dritt og ikke noe er bra. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

For tiden føler jeg at alt er bare dritt og ikke noe er bra.

account_circle

SPØRSMÅL

hei For tiden føler jeg at alt er bare dritt og ikke noe er bra. Jeg begynte på en ny skole for et år siden. Jeg Har noen venner, men ingen venn som støtter meg når jeg trenger det eller som jeg kan snakke med. Hjemme er det ikke greit heller. Broren min som er 30 år bor hjemme hos mamma. Jeg har og en bror på 17 år og bor hjemme. Jeg føler det er urettferdig at jeg aldri får plage dem og de to alltid slår seg sammen og plager meg. I går slo min bor (17) meg i ansiktet. Det gjorde veldig vondt og jeg har ingen å snu meg til. Ingen. Hva skal jeg gjøre????!!??? Hilsen en jente som er lei av ALT!!! :''(((

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer