Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre,

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, jeg vil dø. Jeg har ingen venner. Alt jeg gjør blir feil. Mamma er irritert for at jeg ikke er mer ute, men jeg vil ikke dra ut alene. Etter at jeg begynte på ungdomsskolen har hun som var bestevenninna mi på barneskolen endra seg helt, hun har ikke kommet bort til meg på 5 uker. Det er alltid jeg som må gå bort til henne. Men hun er bare opptatt av hennes nye bestevenn som hun hatet før. Jeg har vært deprimert siden våren 2012, etter mange år med mobbing og faenskap. Jeg er lei, jeg har ikke noen grunn til å leve lenger. Alt jeg gjør blir feil, jeg gråter meg i søvn ofte. Har gått til psykolog noen ganger. Men jeg vet at psykolog ikke kan gjøre meg glad. Blir bare enda mer trist når jeg går inn i bygget og tenker på hvorfor jeg må hit og hvorfor jeg er så feil. Jeg vil ikke på skolen, men vil ikke skulke. Jeg er alene uansett. Jeg vil flytte, starte på nytt. Jeg vil droppe ut av skolen. Ingen forstår meg. Vil dø. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Eneste som holder meg i live er musikk. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer