Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min sliter med angst og depresjon.

account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! Jeg er en gutt på 18 år som har vært sammen med kjæresten min i omtrent et år. Jeg synes vi har det kjempebra, har aldri krangla noe ordentlig og jeg føler at vi begge er åpne med hverandre. Men, hun sliter med angst og depresjon. Hun var åpen om dette tidlig så jeg har jo visst en stund hva jeg er "med på". Noen perioder er ganske slitsomme for henne. Og da igrunn også for meg. Jeg skulle jo selvsagt ønske at hun kunne bli "frisk", men skjønner jo at dette er noe hun, og så lenge hun vil ha meg, vi må leve med. Det er greit for meg. Jeg lurer rett og slett på hvilke tips og råd dere har til hvordan jeg skal oppføre meg i de tøffe periodene, hva hjelper hun best? tips til relevant lesestoff om tema tas også imot med et takk! Vi prater jo om dette oss i mellom såklart, men jeg håper en utenforstående tredjepart (dere) kan være til hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer