Hopp til hovedinnholdet

Hamsteren min er død og jeg er lei meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Hamsteren min døde 9 mai 2014 det er bare 3 dager siden. Jeg elsket ham over alt på jord men nå er han borte for alltid!!! Jeg er veldig lei meg og trist hele tiden!!!! Jeg vil bare dø jeg hater livet mitt nå!!!! Han var den søteste jeg viste om jeg vi, dø!!! Plis svar meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det ER jo veldig trist når et dyr man er veldig glad i dør.  Man kjenner på savn og kan også tenke mye på det at den ikke er der mer.  Sorg gjør vondt, og det er litt ulikt hvordan dette vonde kjennes og hvor lenge det er så vondt.  Prøv å prate med de hjemme når du er trist, eller gjøre andre ting som føles godt.  Prøv å tåle at det er sånn akkurat nå, og vit at det vil kjennes litt annerledes etter en tid, selv om minnene om denne hamsteren jo alltid vil være med deg.  


Ha det godt.  

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

jente sorg (colourbox.com)

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise