Jeg hater å må putte på et smil hver gang jeg går ut av rommet mitt. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg hater å må putte på et smil hver gang jeg går ut av rommet mitt.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som blir 16 om tre dager. Jeg har alltid gledet meg til å bli 16 og jeg later som jeg gleder meg kjempe masse, men sannheten er at jeg ikke bryr meg lenger. Jeg putter alltid på et smil, later som jeg er glad. Jeg smiler aldri helt av meg selv lenger, jeg begynte å kutte meg selv for en stund tilbake og jeg klarer virkelig ikke å slutte. Det er to stk som vet om det, men de tror det går bedre med meg siden de ser ikke hvor jeg kutter meg. Jeg har lenge tenkt på selvmord, men idolet mutt kommer til Norge 21.juni og den eneste grunnen til at jeg ikk gjør det er fordi jeg vil se han som reddet livet mitt. Ingen vet hvordan jeg har det, ingen bryr seg. Jeg er den jenta som må gå bak alle sammen, den som ikke betyr noe. Jeg har begynt å spise mindre, jeg går ned i vekt. Jeg føler meg verdiløs, jeg føler meg ubrukelig. Jeg hater å må putte på et smil hver gang jeg går ut av rommet mitt, tørke tårer å sette på et falskt smil. Alle rundt meg er perfekte, så er det meg da.Hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer