Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler jeg må gråte hele tiden, hvorfor er jeg på gråten så ofte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på snart 15 år. Jeg føler at jeg må gråte hele tiden. Sitter jeg alene kan jeg fort finne på å gråte uten at jeg vet helt hvorfor. Jeg føler meg rett og slett lei meg veldig ofte. Kan ofte bli fort sint og er veldig sliten. Jeg har "opplevd" eller husker noen ting fra barndommen som var litt trist. også vært igjennom en del i 13 års alderen. Jeg gråter ofte om kveldene. Jeg er rett å slett bare sliten..hvorfor er jeg på gråten så ofte? Plis hjelp meg. Dette går mye utover skole:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer