Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som er 22 år og har kjæreste

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt, som er 22 år gammel. Han er en bra gutt. Jeg har sett han på en fest og nå liker jeg ham. Jeg snakker med han på Facebook. Han er bra, jeg stoler på han, men jeg er usikker. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Han har kjæreste, han vet at jeg liker han! Men han sier ikke at han har kjæreste! Hva skal jeg gjøre! Hjelp meg!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For det første har han kjæreste. For det andre er han 6 år eldre enn deg. Det meste taler mot at dere kan bli sammen. Dessuten synes jeg det er et dårlig tegn at han ikke forteller deg at han har kjæreste når han snakker med deg på facebook og han vet at du liker han. Det betyr enten at han bare tenker at dette kommer til å gå over av seg selv, eller så ønsker han ikke fortelle det slik at han kan flørte med deg. Uansett er det ikke bra.

Jeg tror du skjønner selv at det er vanskelig at det kan bli noe mellom dere når situasjonen er som den er. Det er lite sannsynlig at han kommer til å gjøre det slutt med kjæresten for deg - som han nettopp har begynt å snakke med og har sett på én fest, og du risikerer å gå lenge og håpe på noe som kanskje aldri kommer til å skje. Jeg tror du kommer til å bli mer såret jo lengre du venter på han, og jeg tror det beste for deg er å gå videre og prøve å overbevise deg selv om at det ikke kommer til å gå. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise