Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvem kan dekke egenandel til psykolog?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg jar slitt og sliter fremdeles med min mentale helsetilstand. jeg har klart å jobbe meg frem til å søke hjelp. Jeg fikk timer hos BUP der jeg har gått hos en psykolog som har kartlagt og satt diagnose på meg. Men Nå som jeg snart fyller atten, er jeg ikke barn lenger og må videre på DPS for å få igangsatt den terapien jeg trenger. Jeg kjenner folk og har selv sammen med min psykolog snakket om det å måtte gå videre og først pg fremst vente på behandlingen min inntil videre. Men det aller verste er at jeg kommer til å måtte betale 350kr/time. Dette blir en stor hindring og for vanskelig å finansiere. I så mange år gikk jeg usikker rundt bærende på alt som ødela meg og nå som jeg klarte å få hjelp og blottet min sjel, må jeg starte på nytt igjen og i tillegg kunn betale så mye for det. Jeg betaler allerede for sovemedisinen min også. Det jeg lurte på var; hva skal jeg gjøre? Er det mulig å søke om økonomisk støtte for mental helse, for behandlingen min?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer