Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg blir fort sint g overreagerer når det gjelder kjæresten

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har innsett at jeg har et sinneproblem, jeg blir fort sint/lei meg og overreagerer ofte når det gjelder kjærsten. Jeg har tidligere slitt med depresjon pga mobbing og mye krangel i familien da pappa var utro mot mamma. All kranglingen hjemme og mobbingen på skolen førte til at jeg hadde det veldig vanskelig og jeg var inne i en veldig mørk periode, hvor jeg prøvde å ta selvmord 3 ganger. Ting ble bedre da jeg ble tante for første gang, følte at jeg hadde noe å leve for. har nå vært i et forhold i 4år. Det har gått mye opp og ned og det har vært mye krangling, noe som ofte er min skyld. jeg har en stygg uvane med å kaste ting på han eller slå han når jeg blir sint. Og når jeg slår så slår han og. Mobbing, all kranglingen i familien og med kjæresten gjør at jeg syns ting er veldig vanskelig, sliter med å få jobb, og med å byne på førerkortet. og forholdet er på vei til å rakne. føler ofte at jeg bare vil vekk herfra, bare sove for alltid. Hvordan kan jeg bedre forholdet og livet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer