Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler at jeg har mistet meg selv. Hvordan kan jeg få hjelp?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med noe jeg ikke helt er sikker på hva er, men jeg føler jeg har mistet meg selv helt. Jeg pleide å være en selvstendig jente med egne meninger og hadde interesser som identifiserte meg. Etter mange år med skole hvor alle tankene mine har inneholdt samfunns-press og ikke minst skoleabeid, har jeg klart å bare miste meg selv helt. Jeg vet ikke hvem jeg er og vet ikke hvordan jeg skal finne det ut heller. Føler meg nokså alene også, alle rundt meg finner kjærligheten også har du meg..og jeg føler jeg ikke finner kjærligheten før jeg vet hvem jeg er og klarer å akseptere meg. For hvordan kan noen elske en som på en måte ikke er noen? Haha shit dette ble dramatisk men ja. Finnes det noen å få hjelp av, som tar seg av slike problemer? Er dette noe man kan ta opp med psykolog? Hvordan finner man seg selv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer