Gutt 19: sliter med skepsis til andre, hasjrøyking og selvmordstanker Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Gutt 19: sliter med skepsis til andre, hasjrøyking og selvmordstanker

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med psyken. Problemet mitt går ut på at jeg ikke føler at folk liker meg. Altså at jeg ikke blir satt pris på og at folk tar meg for gitt, som at jeg er mindre verdt. Når det kommer til vennene minne, så er jeg veldig paranoid. Jeg føler at de baksnakker meg når jeg ikke er der, at de stjeler fra meg om muligheten er der, den følelsen av at jeg blir baksnakket er der også når det kommer til familie.. Jeg er helt fortvila. Jeg startet med hasj for 1 år siden, da dette roet meg ned og dro med inn på andre tanker. Nå røyker jeg hasj hver dag. Jeg har allerede sluttet på skolen og jeg vurderer å slutte på jobben også. Jeg orker ikke mer. I løpet av de siste ukene så har jeg vurdert selvmord. Tanken på å bare forsvinne og slippe all styr er jeg mye innpå. Jeg har ikke gjort noe enda, Ikke engang kuttet meg. Det at jeg er innpå de tankene skremmer meg veldig mye.. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer