JEG VIL BARE FLYTTE FRA ALT OG ALLE PROBLEMENE.. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

JEG VIL BARE FLYTTE FRA ALT OG ALLE PROBLEMENE..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere i ung!
jeg er en jente på 15år, går i 10.klasse på en skole i oslo,flyttet hit når jeg var 3år.
jeg har endel problemer for tiden. det gjeld vekta,venner,skole,jeg sliter for å si det slik.
jeg bor litt utenfor sentrum, jeg gikk på en liten skole 1-7 og da var alt helt greit, ingen problem, nesten. jeg har altid vert en veldig glad jente ! som jeg er enda. bare nå er jeg veldig mye deprimert. med en gang jeg blir alene hjemme , eller ikkje er i samme rom som noen kan jeg bare begynne å gråte.
jeg er ca 1.70 og veier 75kg. det er veldig mye. jeg er veldig mye muskler og har stor beinbyggning , men alikevell?
jeg prøver å slanke meg. det går veldig fint helt til jeg sprikker og overspiser MYE!! så kaster jeg opp etterpå! føler meg fri etterpå.
når det kommer til venner er det veldig få som misliker meg tror jeg. fordi jeg ofte er glad og prøver så godt jeg kan at folk skal like meg, så jeg er snill.
men jeg føler ikke jag har noen ekte venninner, slike som jeg kan si alt til , føler meg ensom, jeg var i et selskap en gang , jeg satt i sofaen og jeg kjente tårene presse på , jeg måtte gå ut på toalettet. alle de andre hadde det så kjekt så d ut som danset og lo, jeg bare klarte ikke se på dem, var så vit jeg ikke reiste hjem. når jeg kom hjem lå jeg i sengen og gråt i over en time ?
har dårlig selvtillit og selvbilete også. føler meg stygg og FEIT!
men jeg er så glad i de vennene jeg har og det finst så mange snille folk!
nå er det ikke lenge til jeg begynner på vidargående, gleder meg , samtidig som at jeg gruer meg, vet ikke hva jeg skal søke?
har tenkt litt på å flytte vekk på internat, siden jeg er kristen. men da må jeg reise ifra den vennejengen min, og er redd for at de skal bli en gjeng og at jeg ikke har noen venner når jeg kommer tilbake.. jeg vet ikke helt .. de vennene jeg har er litt slik som meg men ingen av mine venner er kristne, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. vil på en måte holde kontakten og være sammen med dem men samtidig vil jeg bli kjent med nye mennesker som er kristne ,tror jeg!
jeg liker også en gutt som jeg har likt en stund, han går på skole her jeg bor nå , og viss jeg da flytter vekk kommer d iallfall ikke til å bli noe, fordi om han ikke vet at jeg er forelsket i ham. har aldri hatt type før.
men han jeg liker er nå er bare så søøt assa. (L)
hva kan jeg jøre for å vise hva jeg føler for ham, har ikke snakket med ham noe særlig på grunn av at jeg er så sjenert!!
jeg har en bror som bor vekke, han liker det iallefall.
JEG VIL BARE FLYTTE FRA ALT OG ALLE PROBLEMENE.. vil det noen gang ordne seg? tror du det? at jeg kan klare dette?
hva synest du , skal jeg flytte vekk og tror du vennene mine kommer til å være venner me meg fodetom , at vi klarer og holde kontakten?

oj, dette ble ganske langt! måtte bare få skrevet ned alle følelsene mine! takk!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer