Er deprimert - og Mamma blir sint for ingenting. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er deprimert - og Mamma blir sint for ingenting.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg har nå vært deprimert i 2 år, det er ikke akkurat noe jeg vil være og mamma gjør det ikke bedre. Hun blir sint for ingenting og sier at jeg aldri gjør noe i huset. men sannheten er at jeg er den som gjør mest husarbeid. Hun bruker og rope til meg, noe jeg synes er utrolig ubehagelig. jeg forteller henne rolig at hun trenger ikke å rope, men sa sier hun "slutt å være frekk i kjeften". I dag når jeg sto opp ble hun sur med en gang. hun begynte å rope, kjefte og hun sa til meg at jeg gjorde livet hennes til et helvette. det som ikke gjør ting bedre er at jeg har dødstanker fra før av, tanker om å ta selvmord. Jeg kutter meg selv, låret or armene mine ser ikke ut. og alt jeg vil er å få mamma til å slutte å oppføre seg slik. jeg gidder ikke dette livet mer om hun skal fortsette sånn. jeg har ikke en pappa jeg kan gå til, derfor er jeg så opptatt av mamma. det blir bare for mye. please hjep meg!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer