Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en stor tanke om og bare slutte på skolen for og leve av og spille

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg har en stor tanke om og bare slutte på skolen for og leve av og spille.. i tillegg har jeg begynt og få tein til og ha en svak angst om og forlate huset/leiligheten min. bare og gå opp i andreetasje av den skremmer meg.. men jeg vet ikke om det er vert det? sette hele framtiden som jeg hadde satt til og være musikker på spille? bør jeg slutte på skolen, eller snakke med noen om det? for det begynner og bli ett problem for meg og forholdet mellom meg og foreldrene mine ogsv.. takk for svaret på forhold.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Det er utrolig mange som har den samme drømmen som deg. Det er utrolig vanskelig å greie å lever av å spille dataspill. Det er en ganske stor risiko å ta. det høres også ut som det er vanskelig å kjenne på angst også hjemme i sitt eget hus.

Jeg tror det er en veldig god ide å snakke med noen både om framtidsutsikter og for angsten. Ta kontakt med fastelegen for henvisning til riktig hjelp for angsten Når det gjelder framtidsplaner er rådgiver/sosiallærer på skolen gode samtalepartnere. Du kan også ta kontakt med helsestasjonen for ungdom.

Det høres ut som at du ønsker at livet ditt skal gå i en litt bedre rettning.

Lykke til!

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Panikkangst

Jente får angst på gata (colourbox.com)

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser