Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene min har vært skilt i flere år. Jeg blir fremdeles trist på grunn av det. Jeg arbeider mye med skolefag og blir sliten og stresset. Vansker har jeg også med å lyve og å bli redd. Hjelp!

account_circle

SPØRSMÅL

Mor og far har vært skilt i mange år, og søstrene mine tar det fint og har blitt vant til det, men jeg har aldri blitt vant med det, selv om de har vært skilt i mange år. Jeg kan plutselig bare bli lei meg, jeg har angst for å gå i mørket og være hjemme alene om morgenen og kvelden og jeg har problemer med at jeg lyver om mye til andre uten at jeg tenker over hvorfor jeg gjør det. Jeg fant også ut (for ikke så lenge siden) at far kanskje var utro med hans nåværende kjæreste mot mor før skilsmissa, men jeg er ikke sikker, selv om det er sannsynlig. Jeg legger også veldig vekt på skolen og noen ganger blir alt bare for mye for meg og da kan jeg bli lei meg. Hva skal jeg gjøre med for å bli kvitt angsten, og er det på grunn av skilsmissa at dette skjer med meg? Skal jeg spør far om han var utro mor og hva kan jeg gjøre for å løsne på stresset jeg får rundt skolen? Hvorfor kommer det så naturlig for meg å lyve og hvordan kan jeg stoppe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer