Jeg trenger hjelp til å slutte med selvskading og bli kvitt det vonde.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg trenger hjelp til å slutte med selvskading og bli kvitt det vonde. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har problemer med selvskading.Jeg har blitt slått hjemme og blitt sakt stygge ting til. Har blitt utestengt av venner og forskjellig. Har også svært lav selvtillit .Jeg starta med selvskading når jeg var 13 år. Det starta med kloring , men det har utvikla seg til kutting. Har også forsøkt selvmord 1 gang , men det funka ikke. Tok kjempe mange tabletter da jeg prøvde. Jeg begynner å miste følelser for alt å alle. Ting jeg blei glad av før blir jeg ikkje glad for lenger. Jeg klarer ikke å konsentrere meg når jeg trenger det. Sover veldig lite. Det kan gå 4 døgn mellom hver gang jeg sover Jeg trenger hjelp om hvordan jeg kan slutte med selvskading og for å bli kvitt det vonde. Hilsen jente 14.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer