Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er lei livet mitt og klarer ikke å se en lys fremtid etter vgs. Jeg ønsker å snakke med noen, men vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg og er redd personen ikke vil forstå.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Spesielt i det siste året, har jeg begynt å se på livet mer og mer som en byrde enn noe positivt. Jeg er rett og slett lei av livet mitt og klarer ikke å se en lys fremtid etter vgs. Jeg føler at livet kun hittil har handlet om stresset fra skole og lekser og presset om å prestere på alle mulige arenaer. Høydpunktet i hverdagen er å legge seg i sengen og sove om kvelden. På skolen er jeg hun stille og rolige jenta som ikke gjør så mye ut av seg, noe jeg egentlig ikke liker å være. Problemet er at jeg har så komplekser for egen kropp, at jeg føler det er lettere å trekke seg tilbake i skyggen, istedenfor å prate ordentlig med folk. Det hadde egentlig vært veldig fint å kunne lufte alle disse tankene jeg holder inne til noen som kanskje kan hjelpe. Problemet er at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal ordlegge meg og jeg er redd for at personen jeg snakker med ikke forstår. I tillegg vet jeg ikke hvem jeg burde gå til og jeg tør heller ikke å evt be om en time hos en jeg kan snakke med

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer