Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg dro til kjæresten min selv om jeg ikke fikk lov. Mamma og pappa fant ut at jeg hadde løyet!

account_circle

SPØRSMÅL

hei... i går hadde jeg en situasjon hjemme der mamma og pappa fant ut at jeg hadde løyet til dem om meg og kjæresten min. Jeg har alltid fortalt dem at vi bare skulle møtes og mamma sa jeg ikke fikk lov til å være hos han, men jeg gjorde det likevel. Jeg føler meg grusom fordi jeg løy til dem men samtidig angrer jeg ikke så mye. Jeg føler jeg aldri får tid til han, vi er nesten aldri sammen selv om vi har vært sammen et år. Jeg vet mamma og pappa vil det beste for meg, men måten de beskytter meg gjør meg ikke lykkelig. Jeg har lyst til å være hos han og alt det... hva gjør jeg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer