Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mamma og pappa skal skille seg

account_circle

SPØRSMÅL

Etter 30 år så skal foreldrene mine nå skille seg. De fungerte ikke bra sammen i slutten så jeg vet det er for det beste. Men likevel er jeg helt utrolig deprimert. Jeg vet at dette går mye utover mamma og pappa så jeg vil ikke belaste dem med å fortelle hvordan jeg har det. Storesøsteren min har spiseforstyrrelser som har blitt mye verre så de har allerede mye å stresse med. Jeg har begynt å kutte meg, og det er så skummelt for jeg trodde aldri jeg skulle begynne med det. Likevel gjør jeg det jevnlig for det er den eneste måten jeg kommer meg gjennom dagene på. Kuttingen gjør at jeg føler meg bedre. Ingen vet om det, og jeg føler meg helt utrolig ensom. Selv om jeg har mange venner og fremstår som glad på skolen og hjemme. Jeg vil bare dø. Det er vanskelig å se for seg at det noengang kommer til å bli bra igjen. Det frister ikke å snakke me lærere siden jeg enda ikke kjenner dem så godt. Som sagt kan jeg heller ikke snakke me foreldre og vennnene mine forstår ikke. Takk :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer