Hopp til hovedinnholdet

Hvordan og når burde jeg formelt forklare situasjonen og følelsene i forholdet vårt fra min side til henne? Altså slå opp?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har tidligere stilt spørsmål om usikkerhet på forholdet mitt med kjæresten. Jeg vet ikke om jeg elsker henne, men er veldig gla i henne og vil derfor ikke såre henne på noen måter. Men jeg må tenke på meg selv. Jeg er ikke så lykkelig som jeg kunne vært. Kjæresten min er på utveksling i et annet land og kommer ikke hjem før i juni. Vi har snakket veldig lite i det siste. Jeg hater det faktumet av at jeg nok må gjøre det slutt for mitt eget beste. Ikke bare vil jeg miste henne, men også en fantastisk svigerfamilie. Jeg ønsker deres hjelp. Hvordan og når burde jeg formelt forklare situasjonen og følelsene i forholdet vårt fra min side til henne? Altså slå opp?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jeg skjønner at dette er en veldig kjip situasjon for deg, så du har all grunn til å føle deg litt nede:/

Når man slår opp med noen er det veldig vanskelig å unngå at den personen blir såret, men det er lurt å gjøre det på en så skånsom måte som mulig. Ikke slå opp via sms eller facebook etc, men ta deg til til å snakke med henne om ikke ansikt til ansikt, så på skype hvertfall. Forklar hvorfor du vil gjøre det slutt, vær ærlig, ikke gå rundt grøten og si ting som ikke er sant. Forklar også at du ikke vil at hun skal bli såret. Les også artikkelen under for gode tips!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser