Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter psykisk, med depresjon og angst, og lurer på om hun burde slutte vgs og hva i såfall konsekvensene vil bli dersom hun slutter.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år som nå går 2 termin, 1vgs. Jeg sliter mye meg psyken og angst. Jeg er deprimert, og det ødelegger for skolegangen min. Jeg vil slutte. Men jeg er redd for at hvis jeg slutter, at ting kan bli verre - selv om jeg tror det kunne hjulpet meg mye (pga. stress, press, angst og prestasjonangst). Har du/dere noen forslag for hva jeg kan gjøre om jeg isåfall velger å slutte? Og hva vil konsekvensene bli, om det er det valget jeg tar?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer