Jeg føler at broren min blir prioritert av mine foreldre fordi han er deprimert. Jeg blir sint på han for dette. Hvordan kan jeg komme videre uten å være sint, men å kunne hjelpe han. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg føler at broren min blir prioritert av mine foreldre fordi han er deprimert. Jeg blir sint på han for dette. Hvordan kan jeg komme videre uten å være sint, men å kunne hjelpe han.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk vite for et par måneder siden at broren min er deprimert og sliter mye med skole (vi bor i forskjellige land). Etter dette har jeg vært sint på han og skuffet over foreldrene mine siden de duller med han og legger alt til rette for han. Han jobber ikke og har brukt opp stipendet sitt, så foreldrene våres bruker masse penger på å betale leia hans og gir han ukepenger til mat og transport. Jeg synes det er veldig urettferdig og dårlig gjort at de nok en gang prioriterer han (jeg lever på 6k i måneden, men tør ikke spørre siden de allerede gir så mye til han). Han fikk feks. bil til 18års dagen sin, mens jeg måtte kjøpe min egen. Jeg vet at det er helt irrasjonelt av meg, men jeg er sint på han for han fordi han nok en gang for all oppmerksomhet, og jeg er sint på foreldrene mine for at han blir prioritert. Jeg begynner å gråte bare av å tenke på det. Jeg lurer egentlig bare på hvordan jeg kan komme over dette og heller hjelpe han enn å være sint på han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer