Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker tips for sinnemestring.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hvordan kan jeg mestre sinne, jeg kjenner at jeg svært ofte blir forbanna for bare en ørliten baggatell. For eksempel i dag, da jeg var ute og kjørte og ble tuta på for ingenting, ventet på at det skulle bli klart for å komme ut på en trafikkert vei. Det var full trafikk på riksveien og jeg kom ikke ut, og det kommer en dame bak meg og tuter som bare det. Det virker ut som at damen bak meg ville at jeg skulle kræsje. Det kokte veldig innimeg da dette skjedde. 5 timer etter hendelsen, når jeg skriver dette, er jeg fortsatt forbanna på damen, og jeg reagerer selv på at jeg er så langsint. Hvordan kan jeg mestre sinne, og eventuelt hvem kan jeg prate med om at jeg så hissig og langsint? Jeg blir ikke så sint at jeg ødelegger ting og skaper mistrivsel blant andre, blir bare sint innimeg, men jeg liker ikke å være en hissigpropp som reagerer på bare en liten baggatell.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer