Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil snakke med psykolog men tør ikke si det

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente 13 år, jeg har skilte foreldere de har vert det i 4 år nå. Mamma bor i på ulikt sted i landet, langt fra hverandre . Jeg blir veldig fort lei meg. Pappa hadde en kjæreste de var sammen i ca 2 år . De bestemte seg for å gjøre det slutt , etter det ble jeg veldig lei meg . Så begynte en gutt å skrive stygt til meg så for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Jeg ødelegga håret mit . Nå gråter jeg nesten hele tiden . Har ikke sagt til pappa at jeg Klippa håret mitt selv , å jeg er en av de som hater å snakke om følelser. Jeg har en vennene som var beskryma for meg så vi tok depresjon og angst test å tesulttet var at jeg har begge deler pappa vet ikke om det. Har lyst til å snakke med psykolog men tør ikke å si det hva skal jeg gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer