Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Det er vanskelig for meg å få venner, og jeg føler meg veldig flau og trist. Hva kan jeg gjøre for å få nye venner?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Etter vgs hadde kanskje jeg og vennegruppa vokst litt fra hverandre. Vi møttes sjelden, hadde lite kontakt. Jeg fant ikke så mange nye venner. Alle var opptatte med sin greie. Jeg blir veldig trist når jeg ser andre får så lett kontakt med mennesker, og blir så godt likt, og som får venner fort. Jeg ser ingen grunn til at jeg ikke kan være sånn. Jeg er en god person, en lojal venn, en god støttespiller, og snill. Dette får jeg ofte høre (hvert fall fra mine foreldre) er mine styrker. Men likevel evner jeg ikke å skape nye kontakter like lett som alle andre. Jeg sliter ikke sosialt, jeg er ikke redd for å snakke med og tilnærme meg mennesker. Men jeg føler andre mennesker får et urettferdig inntrykk av meg, og at jeg gjør meg selv uinteressant for andre. Jeg synes det er veldig flaut å snakke om. Min kjæreste har mange venner. Jeg har sjeldent mulighet til å si at JEG skal treffe venner. For det skjer nesten aldri. Hva kan jeg gjøre for å lettere bygge nettverk og få nye venner?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer