Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mamma sliter med depresjon og har gjort det i noen år nå. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å hjelpe mamma? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma sliter med depresjon og har gjort det i noen år nå. Hun hadde en tøff oppvekst, men jeg tror hovedgrunnen nå er at hun og pappa har på mye problemer med lillebroren min på 17. De samarbeider med barnevernet om å forbedre situasjonen, men jeg merker ingen bedring på han og mamma er veldig på grunn av det, og hun går til psykolog. Situasjonen med meg og foreldrene mine er ganske bra. Om jeg blander meg i deres krangler blir det alltid verre, men jeg klarer ikke å stå og se på på sidelinjen. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å hjelpe mamma? Det føles ut som om vi gjør alt vi kan gjøre for å forbedre situasjonen, men at den umulig kan forbedres med mindre broren min skjerper seg på magisk vis.. Situasjonen føles egentlig helt håpløs, og med tanke på mammas oppvekst og at hun har slitt med broren min unner jeg henne så veldig et bedre liv...

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer