Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ønsker å gå til oppsigelse. Kan jeg sende melding til sjefen at jeg vil slutte?

account_circle

SPØRSMÅL

TRENG SVAR SÅ FORT SOM MULIG. Jeg jobber en plass, kjent plass. Men når jeg jobbet der ble jeg nesten brukt som en slave(!), kom alltid hjem utslitt og lei. Jeg sliter veldig mye hjemme, har kjempemye å tenke på- klarer ikke å konsentrere meg. Har derfor klart å ikke få med meg flere ganger jeg hadde jobb, eg helt sykt flau. Sjefen min hater meg, alle på jobb vet hva jeg har gjort (ingen vet at jeg sliter psykisk, så de tror jeg ikke gidder). Jeg må slutte på jobb med en gang, klarer ikke å ha så mye å tenke på. Kan jeg sende melding til sjefen at jeg vil slutte? Fordi jeg vil ikke dra dit å si ifra til henne. Såfall hva skal jeg skrive? har jobbet der i over 1 år, men samtidig ikke jobbet på 6mnd. Jeg vil bare gjøre det kort og med en gang, bli ferdig med det. Har alt for mye å tenke på.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer