Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på om hun sliter med angst og depresjon.

account_circle

SPØRSMÅL

jeg lurer veldig på om jeg har deprisjon og angst. dette har jeg lurt på de siste 10 månedene. De første månedene følt jeg Meg fortapt, forvitret, lei meg, og såret av ingenting og veldig usikker på megselv og hver gang jeg snakker med noen te ker jeg på om jeg sa noen rart og sånn, men nå de siste månedene har jeg ikke følt noenting.. bare tom, som jeg ikke bryr meg om noe men fortsatt litt lei meg.. og for kanskje en måned siden begynnte jeg og bli veldig usosial og redd, jeg har alltid vert litt sjennert men dette var andrledes.jeg var redd for å snakke til folk, redd for å bestille ting, redd for å snakke til folk i butikken og stresset hele tiden.. men samtidig så føler jeg meg veldig deprimert.. og jeg har kutter lenge i kanskje 8 måneder, og har prøvd å ta selvmord 1 gang.. men det funket selvsagt ikke.. Ingen vet hvordan jeg føler meg og jeg tør ikke å si det til noen fordi jeg lurer på hva de vil sytes om meg. Jeg har snakker med helsesøster men jeg klarte ikke å fortelle noe

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer