Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har dere noen tips om hvordan jeg kan slutte å tenke så mye?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med at jeg hele tiden tenker på noe. Bortsett fra når jeg er veldig konsentrert om å gjøre noe, så tenker jeg på ett eller annet. Som oftest tenker jeg på samtaler jeg enten har hatt med andre eller "planlegger" samtaler med andre. Jeg kan feks plutselig begynne å tenke på noe jeg sa for 10 år siden som jeg angrer på at jeg sa. I det siste tenker jeg hele tiden på fotball treneren min, noe som gjør meg redd for at jeg er forelsket i han, men det kan jeg bare ikke være. Jeg begynner å bli veldig lei av meg selv, særlig når jeg tenker om og om igjen på de samme tingene. Føler dette også går ut over skolearbeidet da det gir meg konsentrasjonsvansker. Har dere noen tips til hvordan jeg kan slutte å tenke så mye? Håper ikke dere bare svarer at jeg må snakke med noen om tankene mine for det kommer aldri til å skje. Jeg har gode venner og familie rundt meg men å snakke med dem om følelser er det verste jeg vet, så hvis det er tipset deres så hjelper dere ikke meg.. desverre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer