Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi skal ha presentasjon foran hele klassen, hvordan kan jeg slippe det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no! Jeg skal ha en presentasjon på mandag foran hele klassen og vi er 32 stk..! Før jul så har jeg blitt skikkelig sjenert med å være blant folk, og det verste jeg vet det er å ha presentasjon foran klassen.. Jeg mener det, det er skikkelig ille! Jeg vet alle må igjennom det, men dette er serriøst en spesiell hendelse! Jeg har snakket med lærer og rådgiver.. Ingenting hjelper! Og jeg var hjemme idag for jeg var redd vi skulle ha den idag.. Det går ikke an at man må være hjemme en hel dag pga at man skal presentere! Går det ann og få noe greier fra legen som gjør at man slipper dette? Jeg ønsker virkelig ikke å være hjemme og få massse fravær pga en presentasjon! Det går ikke.. Jeg er veldig skoleflink men når det kommer til muntlig er jeg ikke det. Og for meg så må jeg si at det er deprimerende å være hjemme en dag pga det. Dessuten er jeg verdens verste til å forklare ting..! :(( Jeg er bare vant med å presentere for 5 stk siden vi var bare 3-4 stk i klassen i fjor.. :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer