Hopp til hovedinnholdet

Jeg bare klarer ikke leve lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bare klarer ikke leve lenger. Kan man dø hvis man tar overdose av Ibux og Paracet, isåfall hvor mange må man ta? Livet byr ikke på noen gleder og jeg føler meg så alene og annerledes. Det er ikke vits å leve mer. Hvem bryr seg egt om meg? Det er en deilig og beroligende følelse og vite at hvis du er død, slipper du å føle noe og bekymre deg og tenke over hva alle andre tenker og sier om deg. Du slipper rett og slett det maset. Livet er bare ikke verdt å leve lenger. Hvis jeg hadde vært død, hadde alt vært mye bedre for meg, og de rundt.

SVAR

Besvart 15.10.2017 10:57:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle