Sliter med mange negative tanker om seg selv. Har også selvmordstanker. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sliter med mange negative tanker om seg selv. Har også selvmordstanker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Sliter mye psykisk for tiden, og har egentlig bare lyst til å avslutte livet.. Ikke har jeg venner, dame eller noen form for sosialt liv. Er heller ikke flink til å snakke med folk, noe som gjør meg til en jævlig kjedelig og klein person. Har fått meg lerlingeplass i ønsket bedrift, men kommer mest sannsynelig ikke til å få fast ansettelse da det er mange som ønsker å bli ansatt her. Føler også at jeg egentlig er udugelig i faget, og kun lager ekstra arbeid. Er heller ikke så smart, hverken teoretisk eller praktisk. Har lenge prøvd å finne meg en hobby, men hva enn jeg prøver, er det kjedelig. Er mentalt sliten, og fremtiden min ser bare trist ut.. Tenker også på det at selvmord kanskje er litt egosistisk ovenfor familie. Men orker ikke stort lenger.. Hva bør jeg gjøre? snakke med psykolog eller foreldre, føler jeg ikke er løsningen..

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer