Deprimert og sint kjæreste - hva gjør jeg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Deprimert og sint kjæreste - hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og eksen var sammen i et halvt år omtrent og bodde sammen i 3 måneder, han sleit med depresjon men ville ikke innrømme det selv før nå nylig da depresjonen gjorde at han ble sint på meg for ingen grunn.Jeg og han ble enige om at vi ikke skulle være med hverandre den helga og at han skulle bo hos en kompis de dagene, jeg følte meg som den verste kjæresten noen sinne og ble skikkelig oppgitt og litt lei da han sendte meg meldinger om at han var lei seg osv, jeg viste ikke hva jeg skulle svare på de meldingene så jeg svarte ikke på de.Jeg hadde da besøk av en venn som skulle sove over og vi skulle se på film. Men da tven i stua ikke fungerte lenger måtte vi sitte på soverommet og se der. Da kom eksen inn og så at jeg og han vennen min lå i senga og så på fim, han ble utrolig sint og lei seg. jeg fortalte han sannheten om at vi bare så på film, men han trodde ikke på meg og ble utrolig sint og lei seg. Vi har snakket og jeg vil ha han tilbake men jeg er usikker. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer