Hopp til hovedinnholdet

Blir alltid deprimert av å være hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om jeg har depresjon eller ikke men hvordan finner jeg det ut? kan fortelle litt: Hvis jeg er med venner er jeg i 100 hele tiden å tenker ikke alltid på vonde tanker men det kan skje, hvis jeg kommer hjem til at foreldrene mine krangler med hverandre eller med meg eller søstrene mine så har jeg en smule tedens til å klikke helt å bryte sammen å grine å løpe ned på rommet.. for jeg får så jævlig vondt av alt som skjer hjemme.. Jeg kan ikke være aleine hjemme eller på rommet uten at jeg blir deppa å vil fortsette å skade meg selv på mange måter.. noen ganger skulle jeg trudd at jeg brekker meg selv for og få foreldrene mine å andre til å se meg og ikke bare pappa fordi han har hatt kreft å sliter litt hjemme og med mamma osv.. JEG HATER DET! Alt jeg vil er at mamma og pappa kan slutte å klage så jævlig å prøve og være greie med hverandre og med meg å søstrene mine.. Hvis jeg får en 3/4 på en prøve så blir mamma ikke sur ho blir bare glad for at jeg jobber for det mens pappa

SVAR

Besvart 13.11.2017 21:34:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle